Aral Tuna'nın Pastası :)

Benim şu çok zorlandığım spongebob kurabiyelerini gören Sevgili Arkadaşım Seda, oğlu Aral Tunoş için doğum günü pastası yapıp yapamayacağımı sorunca çok heyecanlandım. Aman dedim neden yapamayayım, hem bir tane yapılacak, kurabiyeden daha kolay olur herhalde diye düşündüm.. :) Tam tahmin ettiğim gibi hemencecik bitti, pasta yapmak daha kolaymış.... :) Tadı nasıl oldu bilmiyorum ama, Sedoş'un söylediğine göre herkes çok beğenmiş...Ama Aral Tuna çok üzülmüş, kesmeyelim dursun böyle diye :) Kollarını da kesmeyelim Anne fln dediş :) Çocuklar ne kadar masum oluyorlar değil mi :) Neyse sonunda ikna etmişler ama tek bir şartla... O zaman burnunu ben yerim demiş :))) Aral Tunoş ben de senin burnunu yiyebilir miyim ?

Sedacım sonrasında bana çok güzel bir slikon kek kalıbı hediye etti. Teşekkür ederim canımcım, en kısa zamanda o kalıpla kek yapıp buraya koyabilirim inşallah :)

2 yorum:

MsPiggy dedi ki...

ee hani tarifleri??? baaaak ben yaptım demekle olmaz bu iş. ya tarifini vereceksin... ya da daha iyisi, sen yapınca bizi de çağır:)))

Banu dedi ki...

Tabisi gelecek tarifler :) Yeni yemekler de :) sen gel canım ben sana yaparım istediğin modelden :)