GELİN OLMUŞ GİDİYORSUUUNNN!!! :)


Yeni denemelerle karşınızdayım. Başlıktan anlaşılacağı üzere biri gelin oluyor... Aha ha,Ben değil tabi ki.. :) Bütün gün yan yana oturup, birimin yükünü birlikte sırtlandığımız Burcu GELİN OLUYORR...Hem de bu akşam.. Dışarıda feci bir yağmur var umarım akşama da böyle yağmaz.. Çok heyecanlı saatler bunlar onun için, stresli bi de ..
Evet, süprizler delisi ben, Burcu'ya düğün iznine çıkarken bir sürpriz hazırlamaya karar verdim. Gene hiç denemediğim gelinli,damatlı kurabiyeleri yapmaya koyuldum, rahat rahat iki akşamda tamamladım. Cuma düğünü olan Burcu, perşembe öğlene kadar işe gelmek isteyince vaktim genişledi ama ya son anda vazgeçseydi, iki de bir kıza yarın geliyosun di mi deyip durdum, eminin içinden "aman be ne çok sordu gelicem dedim ya" demiştir :) şaka.. Süpriz sadece kurabiye ile mi olacak diye düşünürken, daha önce internette gördüğüm "gift in jar" projelerinden etkilenerek bir de kocisine evde kendi pişirsin diye kavanozda kurabiye malzemelerini hazırladım, üzerine de tarifini iliştirdim. Tamamen espri olsun diye bir tane merdane aldım,süsledim bi güzel ...Hepsini bir sepete koydum...

Sevgili Kocim de benim heyecanıma ortak olarak, saatlerce bu şahaserlerin fotoğraflarını çekti. O kadar çok çekmiş ki hepsini koymak istiyorum buraya.. :) Canım benim kadrajına sağlık :) Çok teşekkür ederim desteğin için.

Sabah Burcu'dan önce işe gelince, sepeti masasının üzerine bıraktım.Canım benim geldiğinde yüzünü görmeliydiniz.Ben çok mutlu oluyorum, insanları mutlu edince.. Ayyy ne kadan mikemmel bi insanım.. :))) 
Burcu'cum eşinle birlikte mutlu ve uzun bir ömür dilerim sana,bir yastıkta kocayın inşallah...

Hadi ben kaçtım.. :)

2 yorum:

MsPiggy dedi ki...

:))))
sırf bu kurabiyelerden istemek için koca arayışına geçiyorum an itibariyle:)))

Banu dedi ki...

ha ha o kadar etkileyici olmuş ha.. piggiş iyi düşündün mü :) ben yaparım 500-700 tane sorun değil yane :)